Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lille – Lens Tippmix Tippek – március 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lille csapatának kedvez (9:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Lille stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben a Lille négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lens háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lille sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Francia Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lille 6 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lens pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Lille jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lille olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Slovan Bratislava, az AS Monaco vagy a Le Havre. A Lens pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lyon, a Toulouse vagy a Nantes. A Lille erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.78

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top