Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lengyelország – Ukrajna Tippmix Tippek – június 7. 20:45

Lengyelország – Ukrajna Tippmix Tippek – június 7. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Lengyelország egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ukrajna egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján Lengyelország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Lengyelország 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Ukrajna pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Lengyelország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Németország, az Észtország vagy a Lettország. Az Ukrajna pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bosznia-Hercegovina, az Észak-Macedónia vagy az Örményország. Lengyelország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top