Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lengyelország – Törökország Tippmix Tippek – június 10. 20:45

Lengyelország – Törökország Tippmix Tippek – június 10. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Lengyelország kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Törökország egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Lengyelország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Lengyelország 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Törökország pedig idegenben egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát Lengyelország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ukrajna, az Észtország vagy a Lettország. A Törökország pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Horvátország, a Lettország vagy az Örményország. Lengyelország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.75

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top