Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lengyelország – Hollandia Tippmix Tippek – június 16. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Hollandia csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben Lengyelország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Hollandia háromszor nyert és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Lengyelország sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Törökország, az Ukrajna vagy az Észtország. A Hollandia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Katar vagy a Belgium. Hollandia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Albánia. A Hollandia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Horvátország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top