Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lengyelország – Ausztria Tippmix Tippek – június 21. 18:00

Lengyelország – Ausztria Tippmix Tippek – június 21. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Lengyelország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ausztria háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Lengyelország 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Ausztria pedig egyszer kapott ki.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Törökország, az Ukrajna vagy az Észtország. Az Ausztria pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, az Olaszország vagy a Svédország. Ausztria erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Lengyelország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Albánia vagy a Hollandia. Az Ausztria gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Belgium, a Horvátország. Ausztria csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.75

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top