Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Leicester – Southampton Tippmix Tippek – április 23. 21:00

Leicester – Southampton Tippmix Tippek – április 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leicester csapatának kedvez (11:7).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Leicester stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leicester csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a Leicester hatszor nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Southampton háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Leicester sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leicester 10 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Southampton pedig idegenben hatszor nyert, ötször játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Leicester jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Leicester olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Swansea, a Norwich vagy a Sheffield Wednesday. A Southampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Swansea, a Birmingham vagy a Millwall. A Leicester erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Leicester olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Queens Park, a Leeds United vagy a Middlesbrough. A Southampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bristol City, az Ipswich vagy a Cardiff. A Southampton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top