Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Leeds United – Norwich Tippmix Tippek – május 16. 21:00

Leeds United – Norwich Tippmix Tippek – május 16. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leeds United csapatának kedvez (8:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Leeds United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Leeds United csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Leeds United négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Norwich kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Leeds United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Leeds United 11 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Norwich pedig idegenben négyszer nyert, négyszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Leeds United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leicester, a Middlesbrough vagy az Ipswich. A Norwich pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hull, a Stoke vagy a Bristol City. A Leeds United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Leeds United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Southampton vagy a Blackburn Rovers. A Norwich gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Bromwich, a Watford. A Leeds United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.80

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top