Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lazio – Salernitana Tippmix Tippek – április 12. 20:45

Lazio – Salernitana Tippmix Tippek – április 12. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Lazio csapatának kedvez (10:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Lazio stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Lazio csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Lazio háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Salernitana egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lazio sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lazio 5 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Salernitana pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Lazio jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München. A Salernitana pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hellas Verona. A Lazio erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, az Udinese vagy az AC Milan. A Salernitana gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Cagliari vagy a Genoa. A Lazio csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top