Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lazio – Juventus Tippmix Tippek – április 23. 21:00

Lazio – Juventus Tippmix Tippek – április 23. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (14:6).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Lazio stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Lazio háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Lazio sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, a Celtic vagy a Juventus. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fiorentina, a Lecce vagy a Frosinone. A Lazio erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lazio olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna, az Udinese vagy az AC Milan. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, a Napoli vagy az Inter. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top