Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lanus – Unión de Santa Fe Tippmix Tippek – március 28. 01:30

Lanus – Unión de Santa Fe Tippmix Tippek – március 28. 01:30

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Unión de Santa Fe csapatának kedvez (5:2).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Lanus stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Lanus kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Unión de Santa Fe kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Unión de Santa Fe az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Argentin Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lanus 4 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Unión de Santa Fe pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Lanus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Lanus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Boca Juniors, a Tigre vagy a Belgrano. Az Unión de Santa Fe pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Racing Club, a Rosario Central vagy a Sarmiento. A Lanus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lanus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az El Porvenir, a Central Córdoba SdE vagy a Defensa y Justicia. Az Unión de Santa Fe gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Central Córdoba SdE, a Defensa y Justicia vagy a Belgrano. Az Unión de Santa Fe csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.56

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top