Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Lahti – SJK Tippmix Tippek – május 27. 17:00

Lahti – SJK Tippmix Tippek – május 27. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a SJK csapatának kedvez (10:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Lahti stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a SJK csapatának kedvez (5:4).

Az elmúlt fél évben a Lahti négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a SJK kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Lahti sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Lahti 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a SJK pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Lahti olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a HJK Helsinki, a Mariehamn vagy a Haka. A SJK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Jaro, a Haka vagy a Gnistan. A Lahti erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Lahti olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kuopion. A SJK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Haka. A Lahti csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.78

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top