Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

L. A. Galaxy – Minnesota United Tippmix Tippek – július 8. 04:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Minnesota United csapatának kedvez (20:15).
Ebből a csapatok háromszor játszottak a L. A. Galaxy stadionjában, a gólarány 9:9, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a L. A. Galaxy ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Minnesota United kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a L. A. Galaxy sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a L. A. Galaxy 6 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Minnesota United pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a L. A. Galaxy jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Seattle Sounders, a Sporting Kansas City vagy a FC Dallas. A Minnesota United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Orlando City, az Atlanta United vagy az Austin FC. A L. A. Galaxy erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Los Angeles FC vagy a Nordsjaelland. A Minnesota United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Los Angeles FC, a Philadelphia. A L. A. Galaxy csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

L. A. Galaxy

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top