Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

L. A. Galaxy – FC Dallas Tippmix Tippek – május 30. 04:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Dallas csapatának kedvez (18:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a L. A. Galaxy stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a FC Dallas csapatának kedvez (10:7).
Az elmúlt fél évben a L. A. Galaxy háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a FC Dallas egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a L. A. Galaxy sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a L. A. Galaxy 3 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a FC Dallas pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a L. A. Galaxy jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Seattle Sounders, a Houston Dynamo vagy a San Jose Earthquakes. A FC Dallas pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aalborg, a D.C. United vagy a Tampa Bay Rowdies. A L. A. Galaxy erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a L. A. Galaxy olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nordsjaelland. A FC Dallas gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Austin FC. A L. A. Galaxy csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.56

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top