Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Kisvárda – MTK Tippmix Tippek – április 2. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Kisvárda csapatának kedvez (15:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Kisvárda stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Kisvárda csapatának kedvez (12:2).

Az elmúlt fél évben a Kisvárda háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a MTK egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Kisvárda sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a Kisvárda olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a MTK, az Újpest vagy a ZTE. A MTK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Kozármisleny vagy az ESMTK. A Kisvárda erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Kisvárda olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Kecskeméti TE, a ZTE vagy a Puskás Akadémia. A MTK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a Mezőkövesd vagy a Puskás Akadémia. A MTK csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top