Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Kisvárda – Mezőkövesd Tippek október 21. 13:30

A Kisvárda – Mezőkövesd mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

A Mezőkövesd és a Kisvárda is hadilábon áll a gólszerzéssel, nem véletlen, hogy ez a két egylet áll kieső helyen. A Kisvárda már egy edzőváltáson is átesett – Milos Kruscic helyét Mátyus János vette át a kispadon −, de egyelőre nem kapta el a fonalat a csapat, amely 2018-as feljutása óta még nem esett ki az élvonalból – most nagyon rezeg a léc… A várdaiak mindössze egyszer, még a nyitófordulóban Zalaegerszegen nyertek, azóta csak egy ponttal lettek gazdagabbak, ráadásul vészes gólínségben szenvednek, a kilenc forduló alatt szerzett hét gólnál nincs gyengébb mutató az NB I-ben.

A Mezőkövesd is csak kilenc találatig jutott – ez a második legrosszabb teljesítmény a ligában −, és Kuttor Attila csapatának is csak egy győzelem jött össze a pontvadászatban. A kövesdiek az előző idényben is pengeélen táncoltak a kiesést illetően, így nekik is létfontosságú lenne a három pont begyűjtése az egyik közvetlen riválissal szemben. A két csapat utolsó két egymás elleni összecsapása 1-1-gyel zárult, míg legutóbbi kisvárdai találkozójukat 4-2-re a hazaiak nyerték – most is hatalmas harcra van kilátás…

Kisvárda - Mezőkövesd Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Kisvarda vagy Mezőkövesd Dupla esély – 1. félidő” eredményt hoz majd, mely 1.61 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de a Kisvárda – Mezőkövesd tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Kisvarda vagy Mezőkövesd Dupla esély - 1. félidő

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top