Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Kecskeméti TE – Puskás Akadémia Tippmix Tippek – április 7. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Kecskeméti TE csapatának kedvez (9:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Kecskeméti TE stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Kecskeméti TE csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Kecskeméti TE hatszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Puskás Akadémia kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Kecskeméti TE sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Kecskeméti TE 5 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Puskás Akadémia pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Kecskeméti TE jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Kecskeméti TE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ferencváros, a Sturm Graz vagy az Újpest. A Puskás Akadémia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a MTK, az Újpest vagy a Kisvárda. A Kecskeméti TE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Kecskeméti TE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a MTK vagy a Fehérvár. A Puskás Akadémia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Paks, a Fehérvár. A Kecskeméti TE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top