Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Kaiserslautern – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – május 25. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Kaiserslautern háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen hatszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayer Leverkusen az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben a Kaiserslautern olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Schalke 04, a FC Nürnberg vagy a Braunschweig. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Häcken vagy az Eintracht Frankfurt. A Bayer Leverkusen erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Kaiserslautern olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Karlsruhe. A Bayer Leverkusen gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atalanta. A Bayer Leverkusen csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top