Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Juventus – AC Milan Tippmix Tippek – április 27. 18:00

Juventus – AC Milan Tippmix Tippek – április 27. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AC Milan csapatának kedvez (6:4).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Juventus stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az AC Milan csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a Juventus háromszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AC Milan ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az AC Milan az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Juventus 6 győzelmet, 4 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AC Milan pedig idegenben hatszor nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Juventus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Napoli vagy a Lazio. Az AC Milan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Slavia Praha, a Lazio vagy a Fiorentina. A Juventus erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Juventus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Udinese. Az AC Milan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.86

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top