Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter Turku – Lahti Tippmix Tippek – július 8. 17:00

Inter Turku – Lahti Tippmix Tippek – július 8. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter Turku csapatának kedvez (16:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Inter Turku stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter Turku csapatának kedvez (11:5).

Az elmúlt fél évben az Inter Turku ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lahti egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter Turku sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter Turku 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lahti pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Inter Turku jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Vaasa, a Lahti. A Lahti pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Gnistan vagy a Kultsu. Az Inter Turku erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Gnistan, az Ilves vagy a Mariehamn. A Lahti gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gnistan, a KPV Kokkola vagy a Vaasa. Az Inter Turku csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top