Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter Turku – Ilves Tippmix Tippek – június 12. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter Turku csapatának kedvez (13:9).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az Inter Turku stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter Turku csapatának kedvez (8:3).

Az elmúlt fél évben az Inter Turku négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Ilves kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter Turku sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter Turku 2 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Ilves pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lahti, a Haka vagy az Ilves. Az Ilves pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Kuopion, a Mariehamn vagy az Oulu. Az Ilves erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter Turku olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Gnistan, a Mariehamn. Az Ilves gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a SJK vagy az Inter Turku. Az Ilves csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top