Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter Miami – St. Louis City Tippmix Tippek – június 2. 01:30

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a St. Louis City csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben az Inter Miami négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a St. Louis City egyszer sem nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter Miami sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter Miami 5 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a St. Louis City pedig idegenben négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Inter Miami jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter Miami olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atlanta United, a Montréal vagy a Monterrey. A St. Louis City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Cincinnati, a Houston Dynamo vagy a Real Salt Lake. Az Inter Miami csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top