Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter Miami – Atlanta United Tippmix Tippek – május 30. 01:30

Inter Miami – Atlanta United Tippmix Tippek – május 30. 01:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlanta United csapatának kedvez (12:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Inter Miami stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter Miami csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben az Inter Miami ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlanta United egyszer sem nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter Miami sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter Miami 5 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlanta United pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Inter Miami jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter Miami olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a New York Red Bulls, a Real Salt Lake. Az Atlanta United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Tampa Bay Rowdies vagy a Birmingham Legion. Az Inter Miami erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter Miami olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Montréal vagy a Monterrey. Az Atlanta United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Cincinnati, a Toronto FC. Az Inter Miami csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top