Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter – Lazio Tippmix Tippek – május 19. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter csapatának kedvez (12:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Inter stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter csapatának kedvez (8:2).

Az elmúlt fél évben az Inter ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Lazio háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján az Inter sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Lazio pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát az Inter jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid, a Juventus vagy a Lazio. A Lazio pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torino, az Udinese vagy az Empoli. Az Inter erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna. A Lazio gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Salernitana. Az Inter csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Inter

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top