Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Inter – Cagliari Tippmix Tippek – április 14. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter csapatának kedvez (9:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak az Inter stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Inter csapatának kedvez (4:0).

Az elmúlt fél évben az Inter hétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cagliari egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Inter sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Inter 10 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cagliari pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát az Inter jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Salzburg, az Atlético Madrid. A Cagliari pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Udinese vagy az Empoli. Az Inter erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Inter olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bologna. A Cagliari gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza. Az Inter csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top