Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ilves – Inter Turku Tippmix Tippek – május 22. 19:00

Ilves – Inter Turku Tippmix Tippek – május 22. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter Turku csapatának kedvez (14:8).

Ebből a csapatok ötször játszottak az Ilves stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Inter Turku csapatának kedvez (6:5).

Az elmúlt fél évben az Ilves háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter Turku kétszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Ilves sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Ilves 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter Turku pedig idegenben háromszor kapott ki. Tehát az Ilves jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Ilves olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Vaasa, a Haka vagy az Oulu. Az Inter Turku pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a HJK Helsinki, az Ilves vagy az EIF Ekenas. Az Ilves erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Ilves olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Gnistan, a Vaasa vagy az Inter Turku. Az Inter Turku gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gnistan, a SJK vagy a Mariehamn. Az Ilves csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top