Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

IFK Göteborg – Mjällby Tippmix Tippek – május 21. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az IFK Göteborg csapatának kedvez (14:8).

Ebből a csapatok négyszer játszottak az IFK Göteborg stadionjában, a gólarány 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az IFK Göteborg kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mjällby kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Mjällby az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Svéd Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az IFK Göteborg 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mjällby pedig idegenben kétszer nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Mjällby szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az IFK Göteborg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Öster vagy a Skövde. A Mjällby pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Häcken, a Djurgarden. A Mjällby erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az IFK Göteborg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fredrikstad, a Sarpsborg 08. A Mjällby gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Västeras SK vagy a GAIS Göteborg. Az IFK Göteborg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.78

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top