Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Houston Dynamo – Los Angeles FC Tippmix Tippek – július 8. 02:30

Houston Dynamo – Los Angeles FC Tippmix Tippek – július 8. 02:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Houston Dynamo csapatának kedvez (8:6).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Houston Dynamo stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Houston Dynamo csapatának kedvez (6:1).

Az elmúlt fél évben a Houston Dynamo kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Los Angeles FC ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Los Angeles FC az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Houston Dynamo 4 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Los Angeles FC pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Houston Dynamo jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Houston Dynamo olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Portland Timbers, a San Jose Earthquakes vagy a Colorado Rapids. A Los Angeles FC pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a L. A. Galaxy, a Toronto FC vagy a Chicago Fire. A Los Angeles FC erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Houston Dynamo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Austin FC, a Columbus Crew vagy a New York Red Bulls. A Los Angeles FC gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Minnesota United, a Colorado Rapids vagy a San Jose Earthquakes. A Los Angeles FC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.50

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top