Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Horvátország – Olaszország Tippmix Tippek – június 24. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Horvátország háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Olaszország négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Olaszország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Horvátország 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Olaszország pedig egyszer nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján Olaszország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Horvátország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Portugália, az Egyiptom vagy az Észak-Macedónia. Az Olaszország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Hollandia, az Anglia vagy az Ukrajna. Olaszország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Horvátország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Wales, a Törökország vagy a Spanyolország. Az Olaszország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria, az Anglia vagy a Spanyolország. Olaszország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top