Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Horvátország – Albánia Tippmix Tippek – június 19. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Horvátország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Albánia kétszer nyert és háromszor kapott ki. A statisztika alapján Horvátország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Horvátország 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Albánia pedig egyszer kapott ki.

Az elmúlt egy évben Horvátország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Portugália, az Egyiptom vagy az Észak-Macedónia. Az Albánia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Lengyelország, a Csehország vagy a Bulgária. Horvátország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Horvátország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Wales, a Törökország vagy a Spanyolország. Az Albánia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izrael, a Chile vagy a Lengyelország. Horvátország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.70

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top