Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hollandia – Törökország Tippmix Tippek – július 6. 21:00

Hollandia – Törökország Tippmix Tippek – július 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Hollandia csapatának kedvez (6:1).

Az elmúlt fél évben Hollandia ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Törökország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján Hollandia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Hollandia 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Törökország pedig háromszor nyert és egyszer kapott ki. Ez alapján Törökország szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Görögország vagy a Románia. A Törökország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Horvátország, a Csehország vagy az Ausztria. Törökország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria, a Németország vagy a Franciaország. A Törökország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Feröer szigetek, az Ausztria vagy a Magyarország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top