Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hollandia – Izland Tippmix Tippek – június 10. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Hollandia kétszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Izland négyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Hollandia 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Izland pedig idegenben háromszor nyert. Ez alapján Izland szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Görögország, az Írország vagy a Skócia. Az Izland pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Anglia, a Venezuela vagy a Honduras. Izland erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olaszország vagy a Franciaország. Az Izland gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Luxemburg, a Bosznia-Hercegovina. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top