Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hollandia – Franciaország Tippmix Tippek – június 21. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Franciaország csapatának kedvez (6:1).

Az elmúlt fél évben Hollandia négyszer nyert és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Franciaország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Hollandia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Hollandia 1 győzelmet könyvelhetett el. A másik csapat, Franciaország pedig egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Görögország vagy az Írország. A Franciaország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Hollandia, az Anglia vagy a Marokkó. Franciaország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Németország vagy a Franciaország. A Franciaország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Tunézia, a Dánia. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.71

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top