Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hollandia – Ausztria Tippmix Tippek – június 25. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Hollandia négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Ausztria négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Hollandia 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Ausztria pedig egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát Hollandia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Görögország vagy az Írország. Az Ausztria pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, az Olaszország vagy a Svédország. Ausztria erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Németország vagy a Franciaország. Az Ausztria gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Belgium, a Horvátország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.64

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top