Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hollandia – Anglia Tippmix Tippek – július 10. 21:00

Hollandia – Anglia Tippmix Tippek – július 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Hollandia hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Anglia háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Hollandia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Hollandia 3 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Anglia pedig kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Tehát Hollandia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Lengyelország, a Törökország vagy a Görögország. Az Anglia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Olaszország, az Irán vagy a Szenegál. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Hollandia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria, a Németország vagy a Franciaország. Az Anglia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izland, az Olaszország vagy a Franciaország. Hollandia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.72

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top