Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

HJK Helsinki – Gnistan Tippmix Tippek – május 22. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a HJK Helsinki csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a HJK Helsinki négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Gnistan kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a HJK Helsinki sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a HJK Helsinki 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Gnistan pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a HJK Helsinki jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a HJK Helsinki olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Häcken, a Lahti vagy a Mariehamn. A Gnistan pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter Turku, az Ilves vagy az EIF Ekenas. A HJK Helsinki erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a HJK Helsinki olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Vaasa vagy az Inter Turku. A Gnistan gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a VJS, a Turku. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top