Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hellas Verona – Inter Tippmix Tippek – május 26. 20:45

Hellas Verona – Inter Tippmix Tippek – május 26. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter csapatának kedvez (14:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Hellas Verona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Inter csapatának kedvez (9:1).

Az elmúlt fél évben a Hellas Verona háromszor nyert hazai pályán és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter ötször nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Inter az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Hellas Verona 5 győzelmet, 4 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter pedig idegenben tízszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján az Inter szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Hellas Verona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fiorentina, az Udinese vagy a Sassuolo. Az Inter pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Napoli vagy az AC Milan. Az Inter erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Hellas Verona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Salernitana, a Genoa. Az Inter gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sassuolo vagy az Atlético Madrid. Az Inter csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top