Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Hartberg – Austria Wien Tippmix Tippek – május 28. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Austria Wien csapatának kedvez (18:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Hartberg stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Austria Wien csapatának kedvez (8:5).

Az elmúlt fél évben a Hartberg kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Austria Wien négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Austria Wien az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Osztrák Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Hartberg 2 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Austria Wien pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján az Austria Wien szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Hartberg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Wolfsberger, az Admira vagy az Austria Klagenfurt. Az Austria Wien pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Trnava, a Wolfsberger vagy a Blau-Weiss Linz. Az Austria Wien erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Hartberg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a LASK Linz, a Rapid Wien vagy a Sturm Graz. Az Austria Wien gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Swarovski Tirol, az Austria Lustenau vagy a Rapid Wien. A Hartberg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.64

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top