Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ham-Kam – Brann Tippmix Tippek – június 1. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Brann csapatának kedvez (5:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Ham-Kam stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Brann csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Ham-Kam kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Brann hatszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Brann az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Norvég Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Ham-Kam 1 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Brann pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Brann szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Ham-Kam olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bodo/Glimt, a Lyngby vagy a Kongsvinger. A Brann pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Lilleström, a Tromso vagy a Sogndal. A Brann erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Ham-Kam olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Fredericia, a Fredrikstad. A Brann gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Levanger vagy a Molde. A Ham-Kam csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top