Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Győri ETO – Szeged 2011 Tippmix Tippek – április 22. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Szeged 2011 csapatának kedvez (6:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Győri ETO stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Szeged 2011 csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Győri ETO négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Szeged 2011 kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Szeged 2011 az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB II. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Győri ETO 6 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Szeged 2011 pedig idegenben háromszor nyert, ötször játszott döntetlent. Tehát a Győri ETO jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Győri ETO olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Siófok, a Kazincbarcika vagy a Soroksár. A Szeged 2011 pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Budapest Honvéd, a Csákvár vagy a Mosonmagyaróvár. A Győri ETO erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.69

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top