Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Grúzia – Portugália Tippmix Tippek – június 26. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Grúzia kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Portugália ötször nyert és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Portugália az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Grúzia 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Portugália pedig kétszer nyert. Ez alapján Portugália szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Grúzia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Thaiföld, a Montenegro vagy a Luxemburg. A Portugália pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Nigéria, a Svédország vagy az Uruguay. Portugália erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Grúzia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Norvégia, a Törökország vagy a Spanyolország. A Portugália gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovénia, a Marokkó vagy a Horvátország. Grúzia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top