Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Grúzia – Csehország Tippmix Tippek – június 22. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Grúzia kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Csehország négyszer nyert és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Csehország az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Grúzia 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Csehország pedig egyszer kapott ki.

Az elmúlt egy évben Grúzia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Thaiföld, a Montenegro vagy a Luxemburg. A Csehország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Lengyelország, a Norvégia vagy az Észak-Macedónia. Csehország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Grúzia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Norvégia, a Törökország vagy a Spanyolország. A Csehország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Albánia, a Svájc vagy a Törökország. Grúzia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Csehország

5/5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top