Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Granada – Valencia Tippmix Tippek – április 4. 20:00

Granada – Valencia Tippmix Tippek – április 4. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Valencia csapatának kedvez (5:2).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Granada stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Granada egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valencia kétszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Valencia az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Granada 1 győzelmet, 5 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valencia pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Cádiz. A Valencia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Rayo Vallecano. A Valencia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad, a Villarreal vagy a Sevilla. A Valencia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Las Palmas, a Getafe vagy a Girona. A Granada csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top