Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Granada – Real Madrid Tippmix Tippek – május 11. 18:30

Granada – Real Madrid Tippmix Tippek – május 11. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Real Madrid csapatának kedvez (7:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Granada stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Real Madrid csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Granada kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Real Madrid négyszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Real Madrid az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Granada 3 győzelmet, 3 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Real Madrid pedig idegenben hétszer nyert, háromszor játszott döntetlent. Ez alapján a Real Madrid szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Osasuna, az Alavés vagy a Cádiz. A Real Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad, az Union Berlin vagy az Osasuna. A Real Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Granada olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Real Sociedad. A Real Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atlético Madrid. A Real Madrid csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top