Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Gnistan – HJK Helsinki Tippmix Tippek – június 12. 18:00

Gnistan – HJK Helsinki Tippmix Tippek – június 12. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a HJK Helsinki csapatának kedvez (3:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Gnistan stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a HJK Helsinki csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Gnistan háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a HJK Helsinki egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Gnistan sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Gnistan 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a HJK Helsinki pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Gnistan jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Gnistan olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Inter Turku, a Lahti vagy a JäPS. A HJK Helsinki pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Inter Turku, a Hammarby vagy a Gnistan. A HJK Helsinki erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Gnistan olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a PK-35 Vantaa, a Haka vagy a SJK. A HJK Helsinki gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Oulu, a Lahti vagy a Kuopion. A HJK Helsinki csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

HJK Helsinki
Szorzó: 1.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top