Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Girona – Villarreal Tippmix Tippek – május 14. 22:00

Girona – Villarreal Tippmix Tippek – május 14. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (4:3).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Girona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Villarreal csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Girona ötször nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Villarreal háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Girona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Girona 9 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Villarreal pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Girona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Girona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, az Atlético Madrid vagy a Sevilla. A Villarreal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, a Betis vagy a Stade Rennes. A Girona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Girona
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top