Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Getafe – Atlético Madrid Tippmix Tippek – május 15. 22:00

Getafe – Atlético Madrid Tippmix Tippek – május 15. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atlético Madrid csapatának kedvez (13:8).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Getafe stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Atlético Madrid csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben a Getafe egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Getafe sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Getafe 5 győzelmet, 2 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Getafe jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, a Girona vagy a Celta Vigo. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Villarreal, a Feyenoord vagy a Mallorca. Az Atlético Madrid erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Rayo Vallecano, az Athletic Bilbao vagy a Sevilla. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, az Alavés vagy a Girona. A Getafe csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Atlético Madrid
Szorzó: 1.78

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top