Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Getafe – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – május 3. 21:00

Getafe – Athletic Bilbao Tippmix Tippek – május 3. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 5:5, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Getafe stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Getafe kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Getafe sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Getafe 6 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben háromszor nyert, négyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Getafe jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Valencia, a Girona vagy a Celta Vigo. Az Athletic Bilbao pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atlético Madrid, a Sevilla vagy a Villarreal. Az Athletic Bilbao erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Getafe olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Rayo Vallecano, a Sevilla vagy a Real Madrid. Az Athletic Bilbao gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Betis, a Valencia vagy az Atlético Madrid. Az Athletic Bilbao csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.61

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top