Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Gent – Standard Liege Tippmix Tippek – március 29. 20:45

Gent – Standard Liege Tippmix Tippek – március 29. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Gent csapatának kedvez (22:13).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Gent stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Gent csapatának kedvez (14:4).

Az elmúlt fél évben a Gent egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Standard Liege egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Belga Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Gent 4 győzelmet, 5 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Standard Liege pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Gent jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Gent olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Standard Liege. A Standard Liege pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Luzern. A Gent erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Gent olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cercle Brugge, a Mechelen vagy a Club Brugge. A Standard Liege gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Union St. Gilloise, a Royal Antwerp vagy a Westerlo. A Gent csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Gent
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top