Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Genoa – Cagliari Tippmix Tippek – április 29. 20:45

Genoa – Cagliari Tippmix Tippek – április 29. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Genoa csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Genoa stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Genoa csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Genoa egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cagliari egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Cagliari az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Genoa 3 győzelmet, 5 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cagliari pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Genoa jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Udinese, a Hellas Verona. A Cagliari pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Udinese vagy az Empoli. A Cagliari erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Genoa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Monza, az Atalanta vagy a Lazio. A Cagliari gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Monza, a Frosinone vagy a Hellas Verona. A Genoa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top