Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Galway United – Waterford Tippmix Tippek – július 12. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Galway United csapatának kedvez (15:12).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Galway United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Galway United csapatának kedvez (10:8).

Az elmúlt fél évben a Galway United háromszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Waterford háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Galway United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Galway United 4 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Waterford pedig idegenben ötször nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Waterford szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Galway United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dundalk, a Drogheda vagy a Shelbourne. A Waterford pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Shamrock Rovers, a Dundalk vagy a Bohemian. A Waterford erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Galway United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sligo Rovers, a Bohemian vagy a St. Patricks. A Waterford gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Shelbourne, a Galway United vagy a Derry City. A Galway United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.73

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top